PLASTIČNE OPERACIJE GA UNAKAZILE: Ovako izgleda osoba posle 100 estetskih zahvata

Ken u telu čoveka Rodrigo Alves nedavno je postao ljudska barbika.

printscreen/instagram.com/jessicaalvesuk

Rodi Alves sada se zove Džesika Alvesi tvrdi da je žensko. Svojim plastičnim operacijama ne prestaje šokirati javnost, na njih je sveukupno potrošila bogastvo, a za sada ih je imala više od 100. Najpre je od običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da će sada malo biti žena.

View this post on Instagram

Beauty is a means of empowering yourself #beauty #jessicaalves #turkey #istanbul

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

Njene natečene i izobličene fotografije nakon operacija sablaznile su korisnike društvenih mreža širom sveta, ali ona je na njih ponosna. Džesika je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je oblačiti žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom Velikom bratu. Njeno lice postaje sve gore i gore, a priznala je kako ju je pandemija zaustavila da nastavi s operacijama, od kojih su joj neke loše prošle.

View this post on Instagram

Feeling good ! 👩🏼 #jessicaalves

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

– Imam ožiljke na nosu. Želela sam ga ponovo obnoviti pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. No, ona je propala, sada ne mogu ni disati. Pokušavam uživati u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Nastojim biti srećna i bez toga – rekla je Džesika.

– Sada sam prava ja. Glamurozna, prelepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala živeti kao muškarac. Imala sam pločice na stomaku, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvek sam imala ženstven mozak. Sad mi telo odgovara uz um –  rekla je jednom, ali ono što mi sada vidimo ne ide baš uz ove reči. Naime, paparaci su je sada fotografisali u jednom frizerskom salonu u Londonu kako popravlja svoje ekstenzije, a lice joj je izgledalo kao plastika.