Plastični hirurg ĆERKAMA UGRADIO SILIKONE, njima ne smeta što im je VIDEO GRUDI

Silikoni
Youtube screenshot

Ugradio im silikone, operisao nos, botoksira im lice svaki vikend, one su njegova hodajuća reklama.

 

Plastični hirurg Majkl Nikol prvi put je operisao svoju ćerku Čarm kada joj je bilo samo 10 godina. Otada je Čarm (danas ima 25 godina) i njenu sestru Britani (25), nekoliko puta operisao, povećavši im grudi i preoblikujući im nos.

Sestre Čarm i Britani tako su postale hodajuća reklama svog oca, inače plastičnog hirurga. Majkl Nikol i njegova supruga Peni usvojili su dve devojčice još kao bebe. One sada redovno odlaze u kliniku svog oca kako bi im botoksom popunio lice i dubinski očistio kožu.

Svaki drugi mesec moje lice je na nekom tretmanu. Mislim da je Botoks izuzetno važan jer sprečava nastanak bora na mom licu. Takođe dobijam botoks ispod pazuha, koji tako sprečava znojenje – ispričala je Čarm za medije.

Uopšte im ne smeta što im je otac operisao grudi, tj. stavio silikone.

Pitali su me neki ljudi, zar ti nije čudno što ti je otac video grudi. Uopšte nije. Ja sam njegova ćerka i on me video golu kad sam bila beba, koga briga – priča Britani.

Gotovo svi naši prijatelji bili su na tretmanu kod našega oca. Bilo da je reč o operaciji grudi, liposukciji, botoksu ili čišćenju lica – tvrdi Čarm.

Njihovoj majci Peni s početka nije bilo baš pravo što njene ćerke žele silne plastične operacije, ali vremenom je popustila. Kada su devojke počele da posećuju očevu kliniku na redovnoj bazi, zabrinula se da bi mogle da postanu zavisne od plastične hirurgije.

Doktor Nikol tvrdi da nije nagovorio ćerke na ljubav prema plastičnoj hirurgiji.

Odrasle su okružene lepotom. Naši automobili su savršeni, naša kuća je prekrasna i svi su naši prijatelji lepi – izjavio je doktor.