PLJUJE SRBIJU IZ OSVETE: Otkriven pravi razlog zašto je Elizabet Olsen oplela po našoj zemlji (FOTO)

Da li razlog leži u ovome?

screenshot/youtube.com/ladybird3

Veliku prašinu u domaćoj javnosti ovih dana podigla je izjava američke glumice Elizabet Olsen, koja je povredila osećanja brojnih Srba progovorivši o našoj zemlji, u kojoj je poslom boravila 2012. godine.

Glumica je, između ostalog, rekla da “niko ne bi trebalo da poseti Srbiju“, i dodala i to da naša zemlja postoji tek 13 godina, kao i da “nema ništa svoje“.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Coban (@robert_coban)

Poznati izdavač Robert Čoban objavio je na svom Instagram profilu podatak koji po njemu objašnjava ovakvu izjavu Olsenove.

Kada mi je Filip juče rekao da ćemo između ostalog tokom “Prelisavanja” govoriti o Elizabet Olsen i njenim uvredama na račun Srbije od pre 7 godina o kojima tek sad, danima pišu svi domaći mediji – otišao sam na Vikipediju u potrazi za potencijalnim razlozima takvog stava. Iskustvo me je naučilo da je uvek nešto jako lično po sredi. Posle par minuta došao sam do podatka da je 2014. raskinula veridbu sa glumcem Robertom Bojdom Holbrukom (“Narcos”, “Gone Girl”, “Milk”…). Još jedan klik – i eto informacije da je Holbruk ostavio Elizabet zbog Tatijane Pajković, glumice srpskog porekla (od oca Dragomira) iz Danske. Bojd i Tatiana su se venčali i imaju sina Deja – napisao je Čoban.