Ešli Grejem ima 29 godina, jedna je od prvih manekenki za punije osobe koja je počela da zarađuje milione zahvaljujući svojim oblinama, ali i da propagira prirodan izgled. Na društvenim mrežama je veoma popularna, a bavi se i kreiranjem donjeg veša za punije osobe. Međutim, nije joj uvek sve bilo tako sjajno u životu...

 

U memoarima koji bi trebalo u prodaji da se nađu 9. maja ove godine, kaže da je bila seksualno zlostavljana kada je imala 10 godina.

U knjizi: “Novi model: Kako samopouzdanje, lepota i moć zaista izgledaju”, opisala je scenu kada ju je dečak od 18 godina, sin kućnih prijatelja, naterao da dodirne njegov polni organ u erekciji.

Uplašila sam se i pobegla – napisala je manekenka u svojoj knjizi i objasnila kako se dugo pitala da li je ona kriva što joj se to desilo?

Ešli je, takođe, opisala i šta joj se desilo kada je imala 12 godina: dečak od 17 godina je pokušao da je uvuče u đakuzi i da je natera na oralni seks.

Takođe, nju je verbalno zlostavljao i otac. Ešli kaže da ju je stalno vređao, govorio joj da će biti debela kao što je njena majka bila.

Prvi dečko ju je ostavio zbog debljine.

Ona ističe da ju je sve to teralo u alkohol i drogu, u promiskuitet.

Sada je sve to iza nje. Uspela je da se izbori i pobedi. Grejem je popularna i dobro zarađuje, udata je, slikala se čak i za naslovnu stranu “Voga”, napravljena je i lutka Barbi koja liči na nju.