PO OVOME SE MUŠKARAC POZNAJE: Dame, evo kako da znate kakav mu je karakter na osnovu OBLIKA BRADE

Način na koji muškarac uređuje bradu mnogo govori o njegovoj ličnosti.

Pixabay

Osim što predstavlja stil pojedinca, brada mnogo govori o onom ko je ima. Nošenje brade sve je popularnije, a tom su trendu podlegli i poznati muškarci poput Breda Pitam Džordža Klunija i Rajana Goslinga.

1. Gusta brada

Muškarci koji imaju gustu bradu su školovani, mudri i tajanstveni. S druge strane su osećajni i vrlo iskreni  – jednom rečju, na njih se može osloniti!

2. “Kozja” brada

Muškarci koji neguju tzv. kozju bradicu  tradicionalni su, nostalgični i pristojni. Karakterišu ih oprez i racionalnost, a uz to su vrlo romantični i lojalni prema ljudima u svojoj okolini.

3. Trodnevna brada

Trodnevnu bradu nose otvoreni i vispreni muškarci. Oni su vrlo harizmatični i imaju dobar smisao za humor.

4. Zalisci

“Zulufi” označavaju duhovite  i strastvene muškarce. Najčešće se bave muzikom. Muškarci sa zulufima su vrlo energični i velikodušni, no mana im je šzo su vrlo ljubomorni.

5. Brada koja prati viličnu kost

S obzirom na to da je ovakvu bradu jako teško održavati, nose je muškarci koji su vrlo samosvesni i željni pažnje. Karakterišu ih visoka inteligencija i neodoljiv šarm.

6. Klasični brkovi

Klasične brkove nose inteligentni, muževni muškarci sa stilom. Oni su vatreni i puni samopouzdanja, no muškarci s ovakvim brkovima ujedno su vrlo egoistični i tašti.

7. Brkovi u obliku konjske potkovice

Ovu vrstu brkova nose buntovnici slobodnog duha koje ne zanimaju društvene konvencije. Vrlo su otvoreni, brižni i zaštitnički nastrojeni.

8. Dugi, uvijeni brkovi

Muškarac koji ovako uređuje svoje lice vrlo je staromodan, ljubazan i kulturan. Uvijeni brkovi odlika su skromnih i maštovitih džentlmena.

9. Bradica ispod donje usne

Ženama najmanje omiljena, bradica ispod donje usne označava kreativnog, samouverenog muškarca na kojega se možete osloniti u svako doba. No, karakteriše ih i opsesivnost.

10. Ovnovski rogovi

Ovaj viktorijanski stil brade neguju zaljubljenici u prirodu. Muškarci s ovakvom bradom nesebični su zaštitnici puni saosećanja. Često je nose rokeri.

11. Sveže obrijana brada

Glatko lice nose organizirani muškarci skloni vođstvu. Muškarci koji se redovno briju i imaju glatko lice vrlo su razgovorljivi i društveni. Takođe se često radi o intelektualcima koji mnogo razmišljaju o životu.