POBEDA IZMAKLA U FINIŠU: Urnebesna reakcija takmičara Slagalice posle neočekivanog poraza (VIDEO)

Kviz "Slagalica" već decenijama važi za najgledaniji televizijski format koji rado gledaju sve generacije, zbog čega svaku epizodu i detalj u njoj, pomno prate stotine hiljada ljudi ispred malih ekrana.

Foto: screenshot/instagram.com/sav_taj_ludi_balkan

Sinoćna polufinalna epizoda poznatog kviza koji se emituje na Prvom programu “RTS-a”, protekla je u nadmudrivanju Aleksandra Simića iz Beograda na poziciji plavog takmičara, dok je na poziciji crvenog bio Boris Stanković iz Pančeva.

U tesnoj i neizvesnoj brobi, pobedu je odneo Aleksandar Simić, koji je sa zaostatkom od 30 poena ušao u igru, “Asocijacije”, koja će, kako se ispostavilo odličiti pobednika, ali i zbog jednog od rešenja, nasmejati sve one koji su pratili sinoćnu epizodu kviza.

Iako je crveni takmičar, Stanković, rešio dve kolone i povećao svoju prednost, do konačnog rešenja je došao ipak Alekdsandar Simić.

Pobedi je bio blizu i Simić, koji je nakon dve rešene kolone, kao predlog za konačno rešenje dao reč “rakija”, što je Kristina Radenković kao šlagvort za odjavu emisije.

– Rakija može, ali šljiva je rešenje druge Asocijacije – rekla je ona.

Pored “afričke šljive” gledaocima je bila i simpatična reakcija Aleksandra Stankovića koji je nakon što je Simić odneo pobedu u fotofinišu, zakovitlao glavom u neverici.