Posle više nego uspešne revije, smeše im se nove radne pobede!

Jedna od najlepših i najpoznatijih srpskih manekenki, Sunčica Travica je u Istanbulu dobila višemesečni poslovni angažman, pa tamo živi i radi već nekoliko meseci, a u Beograd dolazi s vremena na vreme, kada joj obaveze dozvole. Tako je nedavno došla na reviju frizura svoj omiljenog Predraga Peđe Božića, za čiju je reviju nosila neobičnu kreaciju sačinjenu od svoje kose.

Kako saznajemo, za nov projekat koji će u istanbulu raditi u januaru njen jedini uslov bio je da iz Beograda dovede svog frizera Peđu.

– Sunčica je dobila odličnu poslovnu ponudu i želela je da joj ja radim frizure za snimanje. Nisam iznenađen, s obzirom da ona i ja sarađujemo već dugo, pa znam da samo meni može da poveri svoju kosu, a takođe ima bezgranično poverenje u mene. Jedva čekam da odemo, a kada ćemo se vratiti… ko zna? Istanbul je možda samo početak – otkriva za Dnevno.rs Peđa Božić, najpopularniji beogradski frizer.

Na pitanje kako će ostaviti svoje verne mušterije u Beogradu, među kojima ima i veliki broj poznatih ličnosti, kaže:

– Neću ih ostaviti dugo. Uostalom, imam kolege u salonu koji su takođe sjajni, tako da ne sumnjam da će se snaći dok ja nisam tu. Ne planiram još uvek da napustim posao u Beogradu, polako, videćemo kako će se stvari odvijati – iskren je Peđa, koji je svoje dame koje su želele da imaju božanstvenu frizuru, 31.decembra, dočekivao i frizirao obučen u Deda Mraza. I to samo zato što voli da brine o svojim damama!loading...