POČELA “ZADRUGA”: Ovo je KOMPLETAN SPISAK UČESNIKA rijalitija koji će trajati ŠEST MESECI

zadruga
Print screen/You Tube

Počeo je rijaliti "Zadruga"! Za učesnike je spreman impresivan grad koji se prostire na tri hektara, a otkrivena su i imena, preko 30 takmičara.

 

Za njih je izgrađeno i jezero Stiva Džobsa, sa vodopadima, i ostrvom. Učesnici “Zadruge” moći će da prošetaju i trgom Bruna Marsa, ulicom Las Vegas u kojoj su smešteni i kazino i noćni klub. Najprimamljivija ulica za sve biće sigurno i ulica Poroka.

Kroz ceo program vodiće nas voditeljski trio: Rada Radenović, Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević.

Učesnici rijalitija “Zadruga” su: Lepi Mića, Nada Obrić, Vojke i Palke Đans, Đekson, Anđela Veštica, Sanja Hepi Stanković, Saška Karan, Miroslav Đorđević, Slobodan Radovanović, Smilja Janković, Marko Zec, Branka Blek Rouz, Milan Milošević, Bora Santana, Žiža Stojanović, Mina Vrbaški, Teodora Džehverović, Uroš Ćertić, Anđelo Ranković, Dušan Zdravković,  Janjoš, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić,  Sara Reljić, Miroslav Đuričić, Bane Čolak, Tanja Jovićević, Žarko Stojanović, Milica Milisavljević Dugalić, Luna Đogani, Zoran Marjanović, Maca Diskrecija,  Saša Ilić – Šljava, Snežana Mišković – Viktorija, Marko Kocić i Divna Milanović.