POČELO JE KAO BEZAZLENA RIJALITI LJUBAV: Anđelova i Teodorina porodica će se gledati NA SUDU!

Teodora i Anđelo
printscreen/yt

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković počeli su svoju vezu u rijalitiju "Zadruga", a uprkos velikim turbulencijama, ova ljubav opstala je sve do danas.

 

Ipak, situacija među njima se dodatno zakomplikovala kada je Teodorina majka, Gordana Džehverović, ušla u rijaliti i ravnopravno sa ostalima započela borbu za prvo mesto.

Anđelova porodica nije podržala njegovu vezu sa pevačicom, a Teodorina majka im je to veoma zamerila. Od pre nekoliko dana traje Gocina rasprava sa Anđelom, koja je dovodila i do ozbiljnih drama tokom protekle nedelje. Upkros tome što su se pevačica i maneken pomirili, porodice jednog i drugog ne zaboravljaju sve uvrede sa obe strane.

Među njima su pale teške reči, a gospođa Džehverović nekoliko puta pomenula je njegovu porodicu, majku Ljiljanu i ujaka Predraga. Nakon uvreda na njihov račun, Predrag Peđa Ranković, poznati frizer i Anđelov ujak, kratko je obrazložio da ne sme da daje izjave za medije jer su podneli tužbu protiv porodice Džehverović. Predrag nam je objasnio da je procedura takva, a da će ova drama dvoje mladih dobiti sudski epilog.

Iako nisu bile srećne zbog toga što se njihova deca zabavljaju, izgleda da će Gordana Džehverović i Anđelova mama Ljiljana ipak morati da se sretnu, makar i na sudu, a da li će ljubav ovo dvoje mladih uspeti da preživi i posle ovog iskušenja ostaje da vidimo.loading...