POČINJE SEZONA PRAZNIKA I OVO MORATE ZNATI: Nijedna žena ne želi OVE POKLONE!

Pokloni
Pixabay.com

Nadamo se da će ovo kratko uputstvo olakšati potragu za savršenim poklonom za vašu nežniju i lepšu polovinu.

 

Praznici nam stižu, kako reče ona jedna reklama, a to je za većinu muškaraca najgori deo godine. Em je na poslu, po običaju, gužva, em je i svuda po gradu gužva, a vi morate Njoj da kupite poklon.

I, ko god da je Ona – da li je devojka, supruga, sestra, majka, baka ili čak najbolja drugarica – vi se nekako uvek nađete u nebranom grožđu jer, ma koliko da je poznajete, i dalje niste sigurni koji poklon bi joj savršeno odgovarao.

Sećate se da je prošle godine dobro reagovala na šta-god-da-ste-kupili, ali ne možete joj i sad kupiti to isto. A možda se i samo pretvarala da joj se poklon dopao? Ups, to nismo smeli da vam kažemo!

Zato, da ne biste brinuli preko svake mere, ove poklone u startu zaobiđite, jer ih žene nimalo ne žele.

PARFEM – Miris je nešto veoma lično. Ako ne znate pouzdano koje mirisne note Ona voli, držite se podalje od te ideje. Na kraju će ona ostati namreškanog nosa, a vi nesrećni jer niste “potrefili” poklon.

ODEĆA BEZ RAČUNA – U većini slučajeva račun ne sme da ide uz poklon, ali ako ste već odlučuli da joj poklonite neki komad garderobe, obavezno joj dajte i račun. Sve i da ste savršeno sigurni da će joj se poklon dopasti, vrlo je moguće i da ste omanuli veličinu – pa bi bilo lepo da tu odeću zameni.

 

KUĆNI LJUBIMAC – Ukoliko ne planirate da zajedno odete u sklonište za kućne ljubimce kako biste izabrali kucu ili macu, okanite se i ove ideje. Možda je vama ta mačka lepa, ali je moguće da Ona ipak više voli bernardince.

POKLON KARTICE – Parče kartona na kome je ispisan iznos novca za koji može da “pazari” po svom izboru? Toliko ste kreativni i toliko vam je stalo do Nje? Dalje od ove ideje, što dalje i što pre!

STVARČICE ZA KUPATILO – Žene vole same da kupuju kozmetičke potrepštine ili im to poklanjaju drugarice. Nemojte vi biti ti koji će joj pokloniti rukavicu za skidanje šminke.

KUHINJSKA OPREMA – Ukoliko niste primetili da se za nešto posebno zainteresovala ili da već dugo traži nešto što bi joj olakšalo kuvanje, nemojte biti Fred Kremenko i kupovati joj oklagiju za praznike.

KEŠ – Alo. Ona je osoba do koje vam je stalo. Kakav crni novac, odakle vam ideja?!

SLATKIŠI SA RASPRODAJE I POKLON DŽAKOVI – Ako vam je već “štos” da se pojavite sa vrećom punom slatkiša kao da ste Deda Mraz, onda sami odaberite slatkiše za koje znate da ih Ona voli. Nikako se nemojte odlučiti za one “3 za 100” varijante sa sve nalepljenim ogromnim znakom za sniženje cene. Nikako!loading...