PODVIG VREDAN DIVLJENJA: Pre četiri godine imala je 105 kila, a danas nosi titulu top modela (FOTO)

Pogledajte neverovatnu tranformaciju Britanke koja je od gojazne osobe nesigurne u sebe postala žena za kojom se svi okreću.

printscreen/instagram.com/bunnynotbonnie

Da je neko rekao Boni Stejner (35) iz Severnog Devona pre četiri godine da će se okititi titulom britanskog Glamur modela sigurno bi samo odmahnula rukom i ne bi ni sama poverovala.

View this post on Instagram

This week has been a rollercoaster. But thankyou to every single person who took time to send me a positive message or comment on my story. There is soooo much more to my story and life then what has been printed. To everyone who has been worried about me cos of the trolls…. I’m fine. They can’t touch me, because they are not important to my life or journey. To anyone who’s struggled, believe me you have to fight for your future, you never know what’s around the corner and it is NEVER worth giving up. I’m happy, I’m healthy and I have 2 beautiful daughters who all my hard work is for. 🎧🐰 #noregretsjustlove #teambunnynotbonnie #bunnynotbonnie #brunettepower #devongirlscan #devongirl #readallaboutit #gratitude #beyourself💯

A post shared by Bonnie (@bunnynotbonnie) on

Naime, ova žena koja se bavila muzikom kao DJ samohrana je majka dve četvorogodišnje i petogodišnje ćerke, a pre nekoliko godina je imala 105 kilograma.

Razmišljala je da prekine karijeru jer je iugubila samopouzdanje. Bilo joj je neprijatno da stane na stage, pa je odlučila da promeni nešto u životu.

– Nisam bila gojazna do trudnoće s prvim detetom. Jela sam sve što nije trebalo da konzumiram i uživala sam u tome. Ali sam nagomilala kilograme. Nakon porođaja sam pokušala da smršam i u narednih šest meseci ostala sam trudna s drugom ćerkom i sve sam to ponovila – ispričala je i otkrila kako je karijeru DJ-a zamenila radom u supermarketu.

– Trebala mi je dodatna motivacija pa sam odlučila da prikupljam novac za istraživanje karcinoma kada sam se prijavila za londonski maraton 2017. godine. Tada sam već bila smršala na 76 kilograma i samo sam nastavila da vežbam i jedem zdravo – otkrila je.

Ističe da nema neku posebnu tajnu već da je sve stvar dobrog razmišljanja i stava, zajedno s rutinom, vežbom, dobrom ishranom i konzumiranja dosta vode.

View this post on Instagram

Sometimes I question my sanity….. occasionally it reply’s 🐰🤟

A post shared by Bonnie (@bunnynotbonnie) on

– Radim šest dana nedeljno i pokušavam da se odmorim jedan dan, ali i dalje sam aktivna jer trčim za decom. Ponekad se dignem u šest ujutro i radim vežbe na kros trenajoru tako što nosim 27 kila na sebi. Ljudima to izgleda puno, ali zapravo sam puno više nosila dok sam bila gojazna. Takođe, idem u teretanu, trčim i imam dva konja pa uživam u jahanju – kaže ona i dodaje:

– Ciljevi su mi se promenili i sad samo želim da nastavim svoju karijeru DJ-a i modelinga. Srećom, to ide jedno s drugim – ispričala je Boni i dodala da niko nije više od nje bio šokiran krunom modela godine.loading...