POGLED U BUDUĆNOST: Izaberite jedan simbol i saznajte kakva vremena vas očekuju (FOTO)

Da li vas je nešto mučilo u prethodnom periodu? Pokušavate li dugo da otkrijete šta je to što vam tačno treba da bi vam se život pokrenuo i da biste napredovali? Ovaj test otkriće kako stvari zapravo stoje…

Pixabay.com

Koji simbol vam više od svih “krade” pažnju?

1. Lav
Ovo simbolizuje vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom. Lav predstavlja simbol Sunca – krajnjeg izvora moći. Ovaj izbor ukazuje na to da ste učinili sve što možete da živite dobro, ali se ipak osećate zarobljenim i kao da ne možete dalje. Zabrinjavaju vas pitanja šta i kako dalje i da li je trebalo da krenete drugim putem.

Morate prihvatiti da je vaš život upravo onakav kakav treba da bude, a kada se s tim pomirite otvoriće vam se drugi načini i mogućnosti. Svi vaši dosadašnji izbori napravljeni su s razlogom i vi morate da se uskladiti sa tom spoznajom.

2. Peščani sat
Ukoliko ste izabrali peščani sat, to znači da se osećate zarobljeni u vremenu. Okrenuti ste prošlosti i nekom bolnom iskustvu koje vas tamo drži. Osećate se kao da se polako davite, nemate energije i pomireni ste s tim da život nije lak i lep.

Ako ikako možete, trebalo bi da se pomirite s prošlošću i nastavite dalje. Bićete jači nego ranije i sve tragedije su u stvari lekcije za budućnost. Živite u sadašnjosti, jer kada to naučite vreme će postati vaš prijatelj.

3. Mesec
Izbor simbola Meseca otkriva da je vaše srce trenutno poput bojnog polja. Nešto snažno duboko u vama ne dozvoljava vam da imate miran san ili vas u potpunosti muči nesanica. Da li je to mržnja, ljutnja ili samo strast?

Vašem duhu je potreban mir i najbolji način za to jeste da iznesete emocije iskreno i otvoreno. Priznajte i sebi i drugoj strani šta osećate. Kada nisu tajne, emocije nas ne izedaju, a njihovo prikrivanje uvek donosi više štete nego koristi.

4. Ključ
Ako ste izabrali ključ, to znači da su vašem duhu očajnički potrebni odgovori. Sve što ste mislili i u šta ste verovali odjednom je stavljeno na ispit. Moguće je da ste se umorili od potrage za istinom i tačnim odgovorima. Možda vam je sve to čak i dosadilo.

Vreme je da kroz nove pustolovine i avanture spoznate drugu stranu života. Dogodiće vam se uskoro određene manifestacije koje će vam pomoći da savladate trenutni period. Neophodno je da negde otputujete, makar i na jedan dan.

5. Ruka
Izbor ovog drevnog simbola ukazuje na to da ste opkoljeni negativnom energijom. Vaš duh teži da se oslobodi od toga i ako primećujete da vam se događaju čudne stvari, to su znaci da nešto iznutra pokušava da vas upozori na situaciju.

Ali, zanimljivo je da smo mi oduvjek zarobljeni od strane zlih sila, ali i da uvek imamo izbor da se oslobodimo toga. Put ka oslobođenju podrazumeva praštanje i ljubav, prvo prema sebi, a potom i drugima. Pronađite vreme za ljude koje volite i relaksaciju.loading...