Pogledajte kako je bilo na snimanju spota slavnog pevača (FOTO+VIDEO)

Mnogi ugledni pripadnici lifestyle scene veliku su čast učinili Borisu Novkoviću pojavljujući se u njegovom spotu za novi hit singl 'Kunem ti se'.

Jedan od najuspješnijih i najpoznatijih kantautora i muških vokala u regiji Boris Novković ovom pesmom najavljuje izlazak novog albuma na jesen. Inspiraciju  Novković je pronašao u spotu svog muzičkog uzora Pol Makartnija za pesmu „Queenie Eye”, u kojem učestvuju mnoge svetske poznate osobe. Na tom tragu Novković je pozvao mnoga uticajna imena s hrvatske lifestyle scene da se pridruže u realizaciji novog spota, u režiji Marka Vrdoljaka.

Poznati  koji su se odazvali Borisu su : Anica Kovač, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Željko Pervan, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić.


Još jedna veza sa svetskim zvezdama je i selfie fotografija koja je nastala Nokijom Lumijom 1020, na kojoj Boris pozira u društvu svojih slavnih gostiju prema uzoru na najpoznatiji selfie na svetu koji je izradio Bredli Kuper na Oskarima.


– Pjesma je jedna od retkih koje pevam a da nisam autor, već je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i  poruku ljubavi. To smo želeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprineli da spot bude još veseliji. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim drugarima što su se odazvali i odvojili svoje vreme u nedeljno popodne za mene – ispričao je Boris Novković.

– Rado sam se odazvala pozivu za snimanje Borisovog spota jer mislim da se radi o pesmi koja će definitvno biti veliki hit ovoga leta. Takođe, moram napomenuti kako mi je ovo jedno od najlepših snimanja do sada, lepo smo se zabavljali, uživali i vjerujem da će gledaoci osetiti tu dobru i prijatnu energiju dok budu slušali pesmu i gledali spot – rekla je Ornela Vištica .

– Mislim da je ova pesma  jedna od onih koje će Borisovi fanovi uvrstiti među omiljene. Ima optimističnu melodiju i tekst koji me asocira na odlazak na odmor i putovanje dok je vani lepo vreme. Na snimanju spota vladala je super opuštena atmosfera, moj deo je uključivao interakciju sa Sanjom Vejnović i Stefanom Kapičićem koji su me poticali da pokažem malo glumačkog potencijala, a koliko mi je uspelo pogledajte spot – rekao je Dalibor Petko.