POGLEDAJTE SE U OGLEDALO: Saznajte šta o vama govori ODABIR BOJE GARDEROBE koju nosite!

stvari
pixabay.com

Jeste li znali da boja za kojom najčešće posežete u prodavnicama mnogo toga govori o vama?

 

Svi u radnji uvek posežemo za jednom bojom više nego za ostalim i to nije slučajno. Jeste li više fan crvene, crne, plave ili ljubičaste?

Crvena

Ovu boju najviše vole osobe od akcije s potrebama za fizičkim zadovoljstvom i otkrivanjem novih stvari. Vrlo su ekstrovertne, samopouzdane, hrabre i optimistične, a ljude privlače svojom zaraznom energijom. Crvene torbice ili detalji poput kravata i marama najbolji su odabir za ovakve osobe. Osim ako baš ne želite da budete u crvenom od glave do pete, a i to je totalno šik!

Plava

Ljubitelji plave boje imaju snažnu potrebu za unutrašnjim mirom, za življenjem prema vlastitim idealima i verovanjima tako da ne moraju da menjaju svoje nefleksibilne stavove jer to neko drugi želi. Vrlo su konzervativni i odgovorni, a na njih se uvek može osloniti. Nisu preterano spontani i impulsivni, ali su vrlo iskreni.

Ljubičasta

Oni koji obožavaju ljubičastu traže emocionalnu sigurnost, stvaranje reda i savršenstvo u svakom pogledu. Vole da pomažu drugima i često učestvuju u humanitarnim projektima. Osećajni su i puni razumevanja. Idealisti su, što im u životu ne donosi baš neku praktičnost.

Crna

Ljubitelji crne boje imaju jaku potrebu za moći i kontrolom kako bi zaštitili vlastite nesigurnosti. Nezavisni su, mentalno jaki i odlučni, vole da imaju sve pod kontrolom. Ponekad su preozbiljni i stvari oko sebe shvataju preozbiljno, a trebalo bi da se opuste. Nekada deluju zastrašujuće, ali samo zato što su vrlo samopouzdani. Mi ćemo reći samo jedno: prestaćemo da nosimo crnu kad izmisle tamniju boju. Crni modni dodaci i oni u kojima crna “igra” glavnu ulogu, biće uvek tako šik…