Pogledajte spot za novi singl The Beatshakers-a “Došla sam da dam”

Beogradski DJ duo The Beatshakers u svojoj karijeri ostvarili su impresivan niz saradnji sa različitim umetnicima, među kojima su grupa Van Gogh, Aleksandra Radovic , Mladen Lukic , Roby Rob, DJ Antoine, a na svom novom singlu “Došla sam da dam” ugostili su još jednu popularnu umetnicu - Sajsi MC!

 

Ovaj singl karakteriše nesvakidašnja mešavina EDM- zvuka i hip-hopa.

Sajsi je jedan od retkih ženskih glasova u domaćem hip-hop svetu i jako je pozitivna osoba. Lako smo se dogovorili i dogovor pretvorili u magiju koja se zove “Došla sam dam”. Ova saradnja nas čini veoma srećnim jer smo dugo radili na novom zvuku i dobili smo ono po čemu će The Beashakers biti prepoznatljivi u budućnosti kada je u putanju produkcija. Nadamo se da da će ovaj zvuk osvojiti srca naših fanova i da ćemo ponovo zauzeti mesto broj jedan na Domaćici – kažu o saradnji Ivan i Kole iz Beatshakersa.

Sa druge strane, Sajsi otkriva da je rad sa pomenutim dvojcem bio pravi užitak.

– Poziv na saradnju prihvatila sam odmah jer volim da eksperimentišem. Ovo je bio pravi izazov za mene jer ovako nešto još niste čuli! Jedva čekam reakciju publike. The Beatshakers su napravili odličnu muziku koje me je ponela već pri prvom slušanju, reči su počele da naviru i tekst je veoma brzo nastao – kaže Sajsi.

Pomenutu pesmu prati i odličan visokobudžetni spot u produkciji “LCF media” koja se potrudila da zaobiđe sterotipe vizualnog identiteta domaćih spotova.

 

Pogledajte nesvakidašnji spot za pesmu “Došla sam da dam”:loading...