POGLEDAJTE ZBOG ČEGA: Finalista X Faktora Bobi Mojsovski podigao i Joksimovića na noge

X Faktor Željko Joksimović
Promo

Njegova mentorka ga je najavila kao čoveka lavovske grive, a onda je sa prvim akordima publika zanemela, a potom nagradila Mojsovskog ogromnim aplauzima i ovacijama.

 

Jedan od ”povratnika” u najveće regionalno takmičenje ”X factor Adria” koje pratimo nedeljom i ponedeljkom od 21h na Prvoj, mladi Makedonac Bobi Mojsovski, sinoć je svojim prvim lajv nastupom probudio more emocija kod publike i žirija.

Bobi je izveo numeru Gorana Karana ”Ostani” i dokazao da ne peva sjajno samo rok muziku za koju su ga mnogi vezivali zbog audicije i frizure. Njegova mentorka ga je najavila kao čoveka lavovske grive, a onda je sa prvim akordima publika zanemela, a potom nagradila Mojsovskog ogromnim aplauzima i ovacijama.

Željko Joksimović, član žirija koga je najteže impresionirati, ustao je na kraju pesme kako bi odao priznanje Bobiju i rekao kako bi voleo da peva kao on, dok je Tonči ostao bez teksta. Massimo mu je skrenuo pažnju na ulazak u prvi refren, na šta je Željko prevrnuo očima što je izazvalo smeh u publici.

Bobi je dokazao da se nije uzalud vratio u trku za pobedu, a kako je zvučao sinoć, pogledajte ovde:loading...