Pojavile se intimne fotke bivše devojke Bake Praseta: “Nije teško saznati od koga potiče”

Anja Blagojević, bivša devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase izuzetno je popularna na društvenim mrežama. Ona se nakon raskida sa Bogdanom, nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno nage fotografije.

Foto: screenshot/youtube.com/Anja Bla

Anja Blagojević se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.

View this post on Instagram

A post shared by ANJA (@anjablaa)

– Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično… Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav – napisala je Anja na Instagram storiju.