Pojavio se šokantni snimak: Ovako je slavni glumac saznao da je upucao snimateljku (VIDEO)

Snimak je objavljen u utorak, a prikazuje trenutak kada je Aleku Boldvinu rečeno da je snimateljka Halina Hačins umrla nakon što je upucana iz pištolja koji je držao na snimanju filma Rust.

youtube printscreen

Policija u Novom Meksiku je objavila sve dosijee povezane sa tekućom krivičnom istragom o njenoj smrti, uključujući snimke kamera detektiva, izveštaje o incidentima, fotografije sa mesta zločina i intervjue očevidaca prikupljene tokom istrage.

Jedan od snimaka prikazuje policiju i medicinare koji jure na lice mesta sa snimcima kamere na kojima se vidi kako se prvi reaguje bore da spasu Hačinsovu. Na drugom se vidi holivudska zvezda Alek Boldvin kako vežba, kako vuče pištolj koji ju je na kraju ubio.

U saopštenju uz objavljivanje snimka, šerif Mendoza je rekao da istraga o pucnjavi “ostaje otvorena i u toku”, prenose strani mediji.

On je rekao da je nekoliko komponenti istrage ostalo nerešeno, uključujući forenziku vatrenog oružja, analizu otisaka prstiju, izveštaj medicinskog istražitelja i analizu Boldvinovih telefonskih podataka.