Pokazao da je brižan muž: Boba hrani Brenu i ne odvaja se od nje!

Pevačica je sve vreme pod lekovima i inekcijama protiv bolova. Kada je medikamenti sa sedetivnim dejstvom 'obore', ona uspe da odspava nekoliko sati.

Lepa Brena (53), koja je u subotu ujutro operisala zglob na desnoj ruci u klinici u Lovranu u Hrvatskoj pošto je pala na terasi hotela gde se odmarala sa porodicom, dan posle operacije provela je u jakim bolovima. Boba Živojinović je (50) sve vreme je pored nje, a kako su joj obe ruke u gipsu, pomaže joj da se hrani i to će činiti dok ona ne ojača.

– Brena je sve vreme pod lekovima i inekcijama protiv bolova. Kada je medikamenti sa sedetivnim dejstvom “obore”, ona uspe da ospava nekoliko sati, ali kada njihovo dejstvo prođe, budi se u jakim bolovima. Ne može da se pomeri zbog gipsa na rukama, ne može sama do toaleta. Neretko i plače, a od nje se ne odvaja njen suprug. pošto ne može da se služi priborom za jelo, on joj pokazuje ljubav tako što je hrani – rekao je izvor.

Lekarska komisija danas će odlučiti da li će je pustiti na kućno lečenje posle podne ili sutra ujutru. Očekuje se da će se Brena vratiti u Beograd.