POKAZAO “PLOČICE” I POSTAO SEKS SIMBOL: Ovaj političar ima 67 godina, ali za njim uzdišu žene (VIDEO)

Korisnici „Tvitera“ izgubili su razum zbog video-zapisa koji promoviše smeštaj, boravak i domaći turizam dablinskog zaliva. Naizgled bezopasan snimak koji je napravio 67-godišnji Ričard Brajton, poslanik u parlamentu Republike Irske i bivši ministar u vladi te zemlje.

Printscreen

Promovišući čari odmora, poslanik u parlamentu neočekivano je postao „seks simbol“ pošto je u video spotu pokazao “pločice” na svom stomaku. Irsku je ovim videom poslao u sferu društvenih medija.

Zbog pandemije koronavirusa, odmor u sopstvenoj zemlji ovog leta predstavlja realnost za mnoge ljude u svetu, a Brajton se na snimku može videti kako šeta i vozi bicikl duž jednog dela istočne obale Irske, a zatim i pliva u moru.

“Ako vam je potrebno nešto što je malo energičnije od vožnje bicikla, zašto mi se ne pridružite ovde i bućnete u vodu u Dolimauntu”, rekao je Brajton na snimku, obljavljenom na Tviter nalogu njegove stranke “Fina gejl”.

Prizor Brajtonovog dobro oblikovanog tela izazvao je zavist jednog broja korisnika društvenih mreža, a neki su se i šalili, ističući da on predstavlja svojevrsni odgovor “Fina gejl” na glumca Danijela Krejga.

Međutim, ovaj politički veteran tvrdi da ne posećuje teretanu, a sugrađane poziva da za fizičku aktivnost koriste prirodno okruženje u tom gradu.loading...