POKAŽITE MALO KREATIVNOSTI: Umesto cveća i bombonjere POKLONITE MAJCI DAR koji će zaista voleti

Ako upravo tražite poklone za mamu, sigurno već znate koliko je teško pronaći savršen poklon koji će je oboriti sa nogu. Mnogi se ovom prilikom odlučuju za klasične bombonjere ili bukete cveća i nema sumnje da većina žena obožava ovakve poklone, ali malo kreativnosti u odabiru poklona sigurno ne može biti na odmet.

pixabay.com

Poklon mami treba da se svidi, ali najbolje je da istovremeno bude i koristan i funkcionalan – jednom rečju – praktičan. Kako bismo vam olakšali pretragu, istražili smo umesto vas, te ćemo vam u narednim redovima navesti predloge parktičnih poklona za mame, koje će one sigurno obožavati.

Kvalitetni odevni komadi za odmaranje

čitanje
pixabay

Kada kažemo odevni komadi za odmaranje, mislimo na stvari za spavanje i stvari za “po kući”. Svaka bi majka volela da provede nedeljno popodne odmarajući se na kauču, u pidžami koja je toliko udobna da je neće ni osećati tokom nošenja.

Sem toga, njoj je potreban i kvalitetan bademantil kojim se može ogrnuti nakon tuširanja ili tokom ispijanja jutarnjeg čaja. Kvalitetne papuče i čarape ženama uvek dobro dođu, a vrlo su praktične i korisne, pa i one mogu biti izvrstan izbor za poklon koji će mame obožavati.

Dobar planer potreban je svakoj majci

Planeri su potrebni svakom modernom, angažovanom čoveku i ženi, a kada su u pitanju majke – ovo je posebno tačno. Sa bezbroj obaveza oko porodice, u domaćinstvu, a verovatno i na poslu – majkama je dobra organizacija vremena ključna za obavljanje svakodnevnih aktivnosti i obaveza.

Upravo iz tog razloga planer predlažemo kao jedan od najpraktičnijih poklona za mame koje će one sigurno obožavati. Od klasičnih jednobojnih, uglavnom kožnih, pa do razigranih planera u zanimljivim dezenima i bojama – u ponudi knjižara i drugih prodavnica zaista se iz godine u godinu nalazi sve veći izbor najrazličitijih planera, a na vama je samo da odaberete najlepši i najpraktičniji

Organizatori za šminku i nakit

Šminka
Pixabay.com

Šminka i nakit mnogim ženama su velika strast. Međutim, njihovi komadi bižuterije ili skupocenog nakita često se, u najboljem slučaju, nalaze razbacani u jednoj fioci, a nekada i širom doma.

Zato je jedan od najpraktičnijih poklona definitivno upravo organizator za šminku ili za nakit. Ovi organizatori odličan su način da majkama olakšate svakodnevno pospremanje ličnih stvari i rituale šminkanja ili odabira nakita.

Kutije za nakit mogu biti vrlo elegantne, ali i jednostavne i praktične, dok su organizatori za šminku najčešće napravljeni tako da se lepo slažu uz svaki enterijer pa sa odabirom pravog organizatora ili kutije ne možete da pogrešite. Jedino o čemu treba da vodite računa jeste to da organizator i kutija budu što praktičniji i funkcionalniji – ovako će svaki komad imati svoj kutak.

Kuhinjski aparati koji olakšavaju svakodnevicu

Ukoliko majka uživa u kuvanju, definitivno će se obradovati poklonu u vidu kuhinjskog aparata. Ukoliko ipak ne voli da kuva, svakako će se obradovati jer će joj jedan takav aparat olakšati i ubrzati ovu aktivnost.

Bezbroj je aparata koji mogu pojednostaviti proces pripremanja hrane, od aparata za kuvanje na pari, do onih za pečenje palačinki ili pice. Zato savetujemo da pre kupovine dobro osmotrite one koje već imate u kući i promislite šta je ono što fali, što je pokvareno ili bi moglo da bude mnogo bolje, kvalitetnije i praktičnije od zatečenog.

Nakon toga bićete spremni da odete u neku od prodavnica bele tehnike i odaberete mali ili veći kuhinjski aparat koji će mama obožavati! Od pametnog miksera, šerpi koje same mešaju ručak, pa do jednostavnog sokovnika, sigurno ćete u ponudi prodavnica pronaći baš ono što će mama obožavati. Verujte – nećete pogrešiti.

Nakon ovih saveta, sigurni smo da će kupovina poklona za mame biti mnogo lakša i jednostavnija. Za koji god od predloga da se odlučite sigurno nećete pogrešiti, a dodatak u vidu mamine omiljene čokolade, ili nekog drugog detalja, dodatno će ulepšati ceo momenat primanja poklona.loading...