POKLON NAD POKLONIMA: Kada vidite šta je Kim dobila za rodendan od muža, rasplakaće te se (FOTO)

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu proslavila je 39. rođendan, a kao najbolji izdvojila je poklon koji je dobila od supruga.

Beta

Starleta se pohvalila najboljim poklonom koji je dobila od supruga Kanjea Vesta, a reč je o milionskoj donaciji u njeno ime u humanitarne svrhe.

Prošle godine slavni reper pokazao je svoju romantičnu stranu kada je iznenadio Kim romantičnom serenadom koju je odsvirao u sobi ispunjenoj cvećem, ali ove godine nadmašio je sva očekivanja svoje supruge.

View this post on Instagram

Date Night honoring our friend @rickowensonline

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Vest je donirao jedan milion dolara u dobrotvorne svrhe na ime Kim Kardašijan, a novac je usmeren organizacijama za reformu zatvora, uključujući Cut 50, projektu nazvanom Zakopani živi, Inicijativi za ravnopravnost i Koaliciji protiv recidiva.

Dobila sam divne poklone od svoje porodice, ali Kanje je u moje ime od njega i dece donirao milion dolara mojim najdražim dobrotvornim organizacijama koje su se toliko borile za reforme zatvora. Zbog toga sam tako srećna – napisala je Kardašijanova na Tviteru.

Slavna Amerikanka svoj 39. rođendan proslavlja već nekoliko dana, piše Klix.ba. Protekli vikend uživala je sa svojim sestrama u Palm Springsu u Kaliforniji, što je podelila s fanovima na društvenim mrežama, a sinoć je uživala u porodičnoj večeri u svom domu.