Kao i svi mladenci, dobili su pregršt poklona. Otvorili su sve osim jednog, tete Allison, na kojem je pisalo "Ne otvarajte pre prve svađe".

 

Keti i Brandon Gan iz SAD-a, venčali su se pre devet godina. Kao i svi mladenci, dobili su pregršt poklona. Otvorili su sve osim jednog, tete Allison, na kojem je pisalo “Ne otvarajte pre prve svađe”.

Kada su se posvađali prvi put, poklon i dalje nisu otvarali. Ali ni kada su se kasnije svađe zaređale, jer su smatrali otvaranje tog poklona neuspehom. Koverat tete Allison bila im je poslednja slamka spasa za njihov brak jer su u njemu videli ključ srećnog braka kakvog je imala i sama teta Allison gotovo 50 godina. 

Poklon je stajao na polici i bio im je podsetnik na toleranciju i upornost. Jednog dana, Keti je konačno odlučila zaviriti unutra. Poklon je sadržao dve manje koverte, jednu naslovljenu na Keti, drugu na Brandona. U njenoj je bilo nešto dolara uz poruku da je to novac za škampe, picu ili neko drugo jelo koje oboje vole. I u njegovoj je koverti bio novac s naznakom da je to za cveće i bocu vina.

Na Fejsbuk stranici “Love that matters”, gde je Keti objavila svoj posti i fotografije poklona, napisala je da su ona i suprug naučili biti pravi prijatelji tokom godina i da su ih svi padovi dodatno povezali i učvrstili njihov brak.

Shvatila je da poklon nije sadržao ključ uspeha već da je uspeh bio u njima samima.  loading...