POKLONI ZA SVE PRILIKE: Darujte ovo dragim osobama i uvek ćete ih ODUŠEVITI

Da li ste često u situaciji da tumarate gradom tražeći poklon za nekog, nemajući ni blagu predstavu šta je ono što bi oduševilo tu osobu? Osim ako nekoga zaista dobro ne poznajete kupovina poklona za bilo koju priliku može da bude veoma komplikovana. Ako vam je stalo, ne želite da kupite poklon koji će samo stajati na gomili ili koji se neće dopasti osobi za koju nabavljate isti.

Poklon
screenshot/facebook.com/pg/5min.crafts

U takvim i sličnim situacijama najbolje je da posegnete za praktičnim rešenjima. Na sam pomen reči praktično, mnogi će prvio pomisliti na čarape ili na punjače za telefon. Ipak, osim ako nisu u pitanju prilično kul čarape sa citatom ili neobičnog dizajna ili gadžet koji istovremeno puni telefon i ima neku dodatnu funkciju koja će oduševiti osobu koju darujete, čarape i punjači nisu najbolje ideje.

Dakle, kada razmišljate o praktičnom poklonu, potrebno je pronaći nešto funkcionalno, a što će imati neku dodatnu i/ili zabavnu vrednost. U nastavku predlažemo poklone koji mogu biti odličan izbor za sve prilike.

Za studente i zaposlene koje su stalno u pokretu – ranac za laptop

Moderna varijanta ranca za laptop odličan je način da obradujete osobu koja ima potrebu da često nosi laptop sa sobom. Za razliku od običnih torbi za laptop, rančevi za laptop su mnogo zgodniji za nošenje, a moderne varijante rančeva imaju i antitheft zaštitu i dodatne gadžete koji omogućavaju punjenje i korišćenje multimedije u pokretu.

Odlučite se za svedene varijante ili za nešto specifično ukoliko ste sigurni da dobro poznajete ukus osobe kojoj upujete ovaj ranac. Ono što je sigurno jeste da ovaj poklon neće završiti u nekoj kutiji za odlaganje i da će sigurno biti odlično pomagalo. Može biti idealan poklon za upis na fakultet, rođendane, diplomiranje, povodom zaposlenja i slično.

Za one kojima često telefon ispada iz ruku

Gotovo da ne postoji osoba kojoj bar jednom nije telefon ispao iz ruku. Najčešće se ovo dešava prilikom fotografisanja, snimanja selfija ili video poziva. Kao idealno rešenje da tokom korišćenja telefona isti ne ispada iz ruku nastao je selfi grip. Ovo je dodatak koji se lepi na telefon i omogućava  njegovo korišćenje vez bojazni da će vam mobilni ispasti iz ruke. Idealan je poklon za sve one kojima telefon često ispada ili su nedavno zbog pada ostali bez istog.

Vaučeri za putovanja, kurseve, restorane,…

U zavisnosti od prilike, ali i budžeta sa kojim raspolažete možete osobu kojoj uzimate poklon obradovati vaučerom. To može biti vaučer za putovanje, ali i za masažu, obrok u nekon interesantnom restoranu ili slično. Ukoliko znate da ta osoba već duže planira da se posveti nekom kursu, možete je podstaknuti da konačno napravi korak ka tome tako što ćete joj uplatiti prve časove za navedeni kurs. Ovo može biti odličan poklon koji ćete uručiti za ili uoči dočeka za Novu godinu kada se mnogi odlučuju da konačno realizuju ono što su već dugo planirali.