Poljupci i horoskop: Kako se koji znak ljubi!

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok drugi jednostavno poljupcem izražavaju emocije i bliskost s partnerom. Doživljaj poljupca zavisi i od horoskopskog znaka, a evo što možete očekivati.

OVAN

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

BIK

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze ovog znaka traju duže nego kod drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijeno čulo dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti.

BLIZANCI

Raznolik, zanimljiv i brzo promenjiv. Blizanci vas kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate i napričate.

RAK

Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju kod prvog poljupca, ali stvaraju udobnost. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle njega ćete se osećati toplo i predivno.

LAV

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. S njim samo treba da se opustite i prepustite.

DEVICA

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered, pa i atmosfera pre poljupca mora da bude savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično i njihov je poljubac potpun.

VAGA

Vage žive da bi udovoljile partneru. Isto očekuju i od partnera. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak s njima biće jednak i posle 25 godina provedenih zajedno.

ŠKORPION

Strastveno. Oni su strastveni bilo šta da rade, pa tako i ljube. S njima treba da zaboraviti na sve drugo i usredredite se na poljubac, ali zbog načina na koji Škorpija ljubi to neće biti preveliki izazov.

STRELAC

Oni uvek žele više, više i još više. Mnogo će dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju šta voli i ponovite to bezbroj puta.

JARAC

Jarčevi se retko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

VODOLIJA

Njihov cilj je da ostanu zapamćeni. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

RIBE

Riba će vas poljubiti samo ukoliko mirišete. Zbog toga su velike količine parfema neophodne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite istom merom.