POLUDEĆE OD LJUBOMORE: Ako želite da ZAŽALI što vas je ostavio, smesta uradite OVO!

žena
pixabay

Većina ostavljenih žena volela bi da njihov bivši zažali što je raskinuo vezu.

 

“Udarati čežnju” je retko veliko zadovoljstvo,a li većina žena to radi na sasvim pogrešan način. Objavljivanje ljutitih statusa, pesama koje potpisuje Adel i citata o tome da su muškarci svinje neće naterati muškarca da shvati da je pogrešio.

Ovo bi možda i moglo da napravi željeni efekat:

Izgledajte kao milion dolara

Mnoge žene nakon raskida padnu u depresiju i prestanu se truditi oko sebe. Umesto da postanete kliše, iskoristite ovo vreme i uložite malo truda u svoj izgled. Kad vidi da bez njega izgledate bolje, njegov će ego sigurno biti pogođen.

Ostanite neutralne

Umesto klasičnog ponašanja u kome žene dramatično reagiraju na raskid, jednostavno ostanite neutralni, baš kao da se ništa nije dogodilo. To će ga u potpunosti iznenaditi.

 

Osvojite njegove prijatelje

I ovde žene često greše pa prijatelje svog bivšeg obasipaju negativnim rečima o njemu. Umesto toga, budite toliko divne prema njima da će mu sami reći da je pogrešio. 

Bavite se sobom

On će očekivati da ćete provoditi dane razmišljajući o njemu, a vi umesto toga provodite dane razmišljajući o sebi.

Prekinite komunikaciju

Ne sasvim jer to šalje signal da ste jako ljute, komunicirajte sa njim onako kako koumnicirate sa prijateljicom iz osnovne sa kojom vam se ne ide na kafu – pristojno i ne preterano angažovano.