POMIRENJE NA VIDIKU: Pašćete u nesvest kada budete videli šta je Bred Pit poklonio svojoj bivšoj

Mediji bruje o navodnom pomirenju glumačkog para, a svi su se iznenadili kada joj je poklonio kuću u kojoj su nekada živeli, koja vredi milione dolara.

Bred Pit
Beta

Nekadašnji glumački par Dženifer Aniston i Bred Pit rastao se pre skoro 15 godina, a donedavno se u medijima spekulisalo da su obnovili svoju romansu, nakon glumčevog razvoda od Anđeline Džoli

Glumica je u februaru ove godine proslavila svoj 50. rođendan, a među zvanicama se pojavio i njen bivši dragi, Bred. Obožavaoci bivših ljubavnika počeli su da spekulišu šta je to Pit poklonio svojoj nekadašnjoj supruzi, a sada su strani mediji došli do informacija da je u pitanju kuća u kojoj su njih dvoje nekada živeli i to na Beverli Hilsu.

Impozantna vila vredi čitavih 70 miliona dolara, a izvor blizak Anistonovoj navodi da je glumici bilo veoma teško da je napusti nakon razvoda.

Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vreme kada su se razvodili, a Dženifer je teško palo što je Bred tada nije kupio – ispričao je izvor.

Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a glumica se kasnije udala za Džastina Teroa.