POMRAČENJE SUNCA I HOROSKOP: Ovnovi i Lavovi nek se spreme za probleme

Da li i vi, kao mnogi, malo strepite od pomrčenja Sunca, koje će se dogoditi ovog petka? Ne bi trebalo, jer to je prirodna pojava koja se dešava dva puta godišnje. Ipak, ovo koje će biti 20. marta, neće biti obično, već najdulje pomračenje Sunca u Europi u posljednjih 16 godina.

Ne bi trebalo jer to je prirodna pojava koja se dešava dva puta godišnje. Ipak, ovo koje će biti 20. marta, neće biti obično, već najduže pomračenje Sunca u Evropi u poslednjih 16 godina.

OVAN

Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može biti uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

BIK

Sunce zaklanja Mesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u prometu.

BLIZANCI

Tačka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete biti opterećeni događajima iz prošlosti.

RAK

Vladalac vašeg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomračine Sunca, što utiče na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umetnošću, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bićete uspešni.

LAV

Pomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodiće se u osmom astrološkom polju strasti i novca. Opominje vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete dobiti i bračnu ponudu.

DEVICA

Sunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, nagoveštava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.

VAGA

Mesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu s osobom na položaju.

ŠKORPIJA

Sunce pomračeno od Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može dovesti do tajne romanse s nekim koga poznajete ili s kim ste nekada bili bliski.

STRELAC

Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje vas da izbegavate rasprave s porodicom i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

JARAC

Pomračenje sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava vas da izbegnete nepotrebne troškove i budete oprezniji u prometu.

VODOLIJA

Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utiče na odnose s emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vreme radi za vas.

RIBE

Sunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete da uplovite u tajnu romansu s umetnikom, lekarem ili sportistom.