PONOSNO POKAZALA STOMAK: Manekenka objavila prve fotografije trudnoće – i PRELEPA JE (FOTO)

Uprkos tome što zbog pandemije i poodmakle trudnoće ne može da radi punom parom, jedna od najpoznatijih manekenki na svetskoj modnoj sceni ne beži od fotoaparata. Điđi Hadid je na „Instagramu“ objavila fotografije kojima pokazuje koliko trudnoća i telo buduće majke mogu biti lepi.

printscreen

Uz poruke da „čeka dolazak svog anđela“ i da jedva čeka da upozna bebu, Điđi Hadid objavila je nekoliko crnobelih fotografija na Instagramu.

Iako nije bilo u pitanju poslovno snimanje, 25-godišnja manekenka je imala tim, a rezultat su profesionalne fotografije koje, prema rečima nekih pratilaca, otkrivaju lepotu i magiju trudnoće i tela buduće mame.

Tim koji je pomogao popularnoj manekenki da zabeleži trudničke dane u kojima uživa bio je sačinjen od njenih prijatelja kojima je i zahvalila ju jednoj od objava – Luiđi i Jango su bili zaduženi za fotografiju, stilistkinja je bila Gabrijela Karefa Džonson, a šminkerka Erin Parsons.

„Uživam i zahvalna sam u ovom momentu. Cenim svu ljubav i lepe želje koje dobijam i nikada neću zaboraviti kako su nastale ove fotografije uz pomoć mojih prijatelja“, napisala je Điđi na društvenoj mreži na kojoj ima više od 56 miliona pratilaca.

Điđi Hadid je u dugogodišnjoj vezi sa pevačem Zejnom i nekadašnjim članom benda “One Direction”, a trudnoću je potvrdila još u aprilu.