Pop ikona, Madona (61), objavila je nedavno snimak koji je šokirao planetu.

Naime, ona je posle jednog od koncerata odlučila da odmori mišiće i to na način koji praktikuju profesionalni sportisti. Posle kraće pripreme, pevačica je sela u kadu prepunu leda, kako bi oporavila umorne i ispovređivane noge.

Najbizarniji deo usledio je nakon što je Madona izašla iz kade. Ona je uzela šolju sa tekućinom žute boje, a iako se pretpostavlja da je unutra bio čaj koji će je zagrejati posle boravka u ledu, njen komentar je zgrozio mnoge!

Kao što ste mogli da čujete u snimku, Madona ispija šolju žute tečnosti i kaže: “Dobro je popiti urin nakon što izađete iz ledene kupke”.

Pevačica je snimak ovog malog rituala objavila na Instagramu uz opis “Hoćemo li da započnemo izazov u ledenoj kupki”, a potom je pokazala kako se oporavlja od nekoliko sati igranja i pevanja. Videli smo njene modrice, umor, odlično raspoloženje, ali još nešto.

Njeni obožavaoci nisu imali previše razumevanja za pevačicin gest: “Grozna senilna žena”; “Željna pažnje”; “Ovo više nije ni šokantno, samo je odvratno”… – bili su neki od brojnih komentara na Instagramu.