Popularna pevačica pet meseci krila trudnoću od svih, a evo i zašto! (FOTO)

Mama će postati već za četiri meseca, a tek sada se saznalo da je u blagoslovenom stanju.

Pevačica Ana Štajdohar i muzičar Nikola Demonja će za četiri i po meseca postati roditelji po prvi put, ali su tu informaciju sve do sada krili od javnosti.

Razlog ovakve odluke je taj što su pre godinu dana doživeli šok kada je Ana izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće.

– Možda je najbolja definicija našeg trenutnog stanja – oprezno fenomenalno. Već duže vreme želimo da postanemo roditelji i sada nam se ukazala druga šansa, zbog čega smo veoma srećni, ali s obzirom na iskustvo, i oprezni – rekao je Nikola, dok je Ana rekla da je dugo krila ovu informaciju.

– Bila sam zbunjena, srećna i pomalo u strahu. Na pola sam puta, u drugoj polovini četvrtog meseca. Dugo nikome nisam pričala o ovome, čak ni roditeljima – rekla je Ana.

Par veruje da će beba biti ženskog pola, ali još uvek nisu odabrali ime.

– Ja bih želeo dečaka, a Ana devojčicu. A verujem da će biti po njenom, što je i u redu, ipak je ona majka. Ime još nismo izabrali, ali imamo nekoliko favorita. Mnogo naših prijatelja i ljudi iz posla je dobilo decu u kratkom vremenskom periodu, te sam se naslušao svakakvih priča – priča Nikola, dok Ana ističe da je period psihološke bure iza nje.

– Period psihološke bure je iza mene. Nisam se skroz oslobodila straha, ali verujem da će sve biti dobro. Onako kako Nikola i ja hoćemo. Kada sam saznala da sam trudna, kroz glavu mi je prošla gomila pitanja, nisam uspela ni da se radujem kako treba. Na početku sam se plašila i nisam mogla da se opustim i uživam u trudnoći – rekla je pevačica.