POPULARNI GLUMAC JE PROŽIVEO PAKAO: Njegova životna priča je pravi pravcati HOROR FILM!

Kelsi Gramer
Twitter.com/KelseyGrammer

Njegove uloge pamtimo po finoj noti sarkazma i salvama smeha koje je izazivao, ali njegov život van kamere potpuno je drugačiji.

 

Kelsi Gramer (61) proslavio se ulogom psihijatra Frejžera Krejna (“Kafić uzdravlje”, “Frasier”). Decenijama je zasmejavao publiku pred malim ekranima, ali retko ko zna kakva je njegova životna priča.

Gramerovi roditelji razveli su se kada je imao dve godine, a majka Sali je njega i ćerku Karen odvela kod svog oca koji joj je pomogao u podizanju dece narednih devet godina, sve do svoje smrti.

Otac popularnog Frejžera, Frenk Gramer, bio je vlasnik restorana. Jedna noći Artur Najls je zapalio njegov auto ispred kuće u kojoj su živeli. Potom je, kada je Gramer izašao iz kuće da vidi šta se događa, prišao i upucao ga dva puta. Kelsi je tada imao samo 13 godina. 

 

Sedam godina kasnije, njegovu mlađu sestru Karen, koja je tada imala 18 godina, silovala su četvorica muškaraca, a ubio ju je serijski ubica Fredi Li Glen. Kelsi je u to vreme pohađao prestižni Džulijard u Njujorku, ali pošto se vratio u Kolorado kako bi identifikovao sestrino telo, odustao je od fakulteta i nekoliko dana spavao je u parku.

Bio sam njen stariji brat. Trebalo je da je zaštitim, ali nisam mogao. To me gotovo uništilo. Znam da ta krivica nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti – rekao je svojevremeno u intervjuu za “Vanity Fair”.

Njegovim mukama tu nije bio kraj. Početkom osamdesetih njegova polubraća Stiven i Bili umrli su u bizarnom incidentu. Bilija je napao morski pas, a Stiven je pokušavao da ga spasi – pri čemu je poginuo.

Nakon toga, Kelsijev dobar prijatelj i producent serije “Frejžer”, Dejvid Angel poginuo je 11. septembra 2001. Bio je jedan od putnika u avionu koji se prvi zabio u Svetski trgovinski centar.

 

Zbog svega toga, glumac je bio uveren da je neko na njega bacio kletvu. Tokom života zbog svega toga dosta je patio, a spas je pronašao u zabavljanju ljudi.

U jednom trenutku borio se s zavisnošću od alkohola i droga, a nakon što je vozio pijan pa mu je pronađen kokain, završio je i u zatvoru na mesec dana.

Sve to otkrio je u svojoj autobiografiji. Godine 2008. doživio je i srčani udar. Ženio se četiri puta, a trenutno je u braku s Kejt Volš s kojom očekuje treće dete. Istakao je kako mu je Kejt vratila veru u ljubav pa je konačno srećan.loading...