Popularni glumac otkrio šokantnu tajnu: “MOJ OTAC SE UBIO kada je saznao da sam gej”

Kolton Hejns
Wikipedia/Thibault

Glumac koji se proslavio ulogama u serijama “Arrow“ i “Teen Wolf“ priznao je kako je došlo do porodične tragedije.

 

Kolton Hejns poznat je publici po ulozi Roja Harpera (Aresnal) u seriji “Arrow”. On je za magatin “Out” pričao o svom životu i kako je teško biti homoseksualac u Kanzasu, koji je opisao kao mesto na kome ne možete biti gej.

Hejns je rekao da je kao dete često bio žrtva nasilja. Kada je njegova majka saznala da je gej nije dobro prihvatila ovu vest, pa je morao da pobegne od kuće. Kasnije je saznao da je njegov otac počinio samoubistvo.

Glumac je kazao za magazin “Out“ da je dugo krio svoju seksualnu orijentaciju jer se plašio da će to uticati na njegovu karijeru.

– Osećao sam se loše što sam lagao sve ove godine, ali jedno sam tako mogao da budem uspešan. Vrlo mlad sam počeo da se bavim glumom, ljudi su mi govorili da će se svi moji snovi ostvariti. Ipak, osećam da nikome nisam dugovao nikakvo objašnjenje. Ali, činilo mi se kao da sam se razočarao neke osobe time što nisam do kraja otkrio istinu o sebi – objašnjava Hajnes.

Kolton je napustio snimanje popularnih serija zbog anksioznosti.

– Celog života sam se borio sa anksioznošću. Fizičkim patnjama, gubitkom svesti. Imam čir, a tek mi je 27 godina. Morao sam da malo usporim – zaključuje glumac.loading...