PORAŽAVAJUĆE, ALI ISTINITO: Otkriveno KO JE ŽENA sa kojom muškarci najčešće varaju

Nije ni zgodna koleginica, ni slatka konobarica iz obliženjeg kafića...

pixabay.com

Ako te tvoj partner ikada prevari, šta misliš sa kim će to da uradi? Možda s novom zgodnom koleginicom s kojom te nevoljno upoznao? Ili onom utegnutom instruktorkom iz teretane?

Ok, to je moguće. Ali, ipak je nešto veća verovatnoća da to učini sa ženom iz tvog bliskog kruga – nekom od tvojih prijateljica (barem si mislila da ti je prijateljica, jedino je što možeš kasnije da zaključiš).

Da, nažalost, dobro si pročitala. Tvoj najbolja drugarica ili jedna od tvojih prijateljica/koleginica su savršena meta – ako ćemo verovati nedavno sprovedenom istraživanju.

Naime, u jednoj međunarodnoj anketi učestvovalo je 5.000 muškaraca i žena koji su odgovarali na pitanja o svom seksualnom životu. Rezultat: pokazalo se da je 23,8 posto muškaraca prevarilo partnerku upravo s nekom od njenih prijateljica. Ne govoreći sad o lojalnosti, pretpostavljamo zašto se to tako često događa: prijateljicu već poznaje (ne mora da joj se nabacuje), određena bliskost se stvorila jer se viđaju zbog devojke ili supruge, kad nešto počne da se događa među njima nije nikome sumnjivo što se druže…

Ipak, oprez i kod zgodne sestričine: makar je procenat mali, zastrašujuća je činjenica da je 3,9 posto muškaraca prevarilo partnerku s nekom od njenih rođaka. Ima tu svega, i spavanja s rođenom sestrom svoje drage, a u nekim ekstremnim slučajevima čak i s mamom.

Ali prvoosumnjičene, koleginice s posla, ne zaostaju mnogo za ženinim prijateljicama kad je reč o petljanju s tuđim muževima – 22,4 posto muškaraca priznalo je da je prevarilo partnericu s koleginicom s posla. Istraživanje je otkrilo još jednu žalosnu istinu: 30,9 posto žena i 40,4 posto muškaraca je najmanje jednom prevarilo svog aktuelnog partnera, a zanimljivo je da 49,9 posto nije uopšte odgovorilo na pitanje sa kim bi najradije prevarili partnerku.