“PORTRET DAME”: Glumica potresnom fotografijom opisala borbu sa opakom bolešću (FOTO)

Glumica Salma Bler odlučila je da pokaže kako zaista izgleda stvarnost borbe s multiplom sklerozom.

printscreen/instagram.com/selmablair

Na svom Instagram profilu Salma je odlučila da objavi fotografiju na kojoj pozira samo u sakou, a intimno područje u odrazu ogledala prekrila je torbicom u obliku raka. Fotografiju na kojoj je Selma bez pantalona i donjeg veša snimio je fotograf Tom Brovn.

“Portret dame”, napisala je pored fotografije glumica.

View this post on Instagram

Portrait of a lady. @thombrowneny in #calfornia. Shot by @creativerehabnyc #subversive universe #barbie

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Ona takođe ima i obrijanu glavu, što je pokazatelj da se intenzivno leči od ove opake bolesti. Fotografija je za kratko vreme pobrala simpatije pratioca, a lajkovale su je i mnoge poznate osobe poput Sare Hajlend iz serije “Moderna porodica”.

Glumica Kristina Milianvrote napisala joj je kako obožava ovu sliku. Ali, nekima se fotografije nisu dopale pa joj je jedan pratilac napisao da bi ipak trebala da nositi pantalone.

– Nemam ih. Možete li verovati! Minimalizam – odgovorila je Bler.

U avgustu 2018. godine Salmi je dijagnostikovana multipla skleroza, a vest o bolesti je objavila u oktobru 2018. godine u veoma emotivnom Instagram postu. Od tada je glumica bila veoma otvorena u borbama koje je morala da podnosi, uključujući senzorne i motoričke sposobnosti, vokalne probleme, kao i umor. Njeno lečenje muliple skleroze uključuje podvrgavanje transplantaciji matičnih ćelija hematopoetskih vrsta (HSCT), koje se koriste i za lečenje raka krvi i koštane srži.loading...