Islanđani traže nekoga za savršeno radno mesto!

 

Ako razmišljate o godišnjem ili sezoni na obali, možda je ipak bolje da malo izmenite planove. Naime, islandski avio-prevoznik WOW Air pokrenuo je konkurs iz snova.

Islanđani traže “turističkog vodiča” čiji će zadatak biti da putuje svetom i sve dokumentuje, kao i da sve to, zajedno sa savetima i iskustvima, objavljuje na društvenim mrežama.

Srećni vodič moraće da se preseli na Island, u Rejkjavik, a ne bi Islanđani bili Islanđani kad vam ne bi dopustili i da sa sobom povedete jednog prijatelja. Ako biste još hteli i platu, nema problema, kako zvuči 3.650 evra? Naravno, neće dobri Islanđani napraviti razliku ili vas naterati da vam vaš prijatelj završi na grbači, njega čeka ista tolika mesečna nadoknada za tri letnja meseca trajanja posla.

Kako do posla iz snova?

Prvo odaberite prijatelja s kojim biste uživali ta tri meseca, a zatim kliknite na stranicu WOW TravelGuide na kojoj morate da popunite prijavnicu i da objavite kratki video o vašem gradu (od 30 sekundi do 2 minuta) u kom šarmirate i borite se za hit-posao ovog leta.

Ako i ne uspete da upadnete u “kancelariju iz snova” nije leto još izgubljeno, jer su u WOW Airu pripremili jako jeftine karte za preko bare i po Evropi, pa ćete ipak moći da uživate u putovanjima, ali o svom trošku.loading...