Posle intervjua PROGOVORIO OTAC MEGAN MARKL i potkačio Harija: “Za razliku od njega nikad nisam PLESAO GO I OBLAČIO SE KAO HITLER” (VIDEO)

Tomas Markl, otac Megan Markl, gostovao je jutros u TV šou "Dobro jutro Britanijo" nakon što je pogledao eksplozivan intervju koji je njegova ćerka dala Opri Vinfri. U njemu je supruga princa Harija, između ostalog rekla kako nikada ne bi mogla da povredi svog sina Arčija onako kako je nju izdao vlastiti otac.

Printscreen

Takođe je priznala da joj je teško da se pomiri sa Tomasom nakon što je on javnosti i medijima govorio o detaljima njihovog turbulentnog odnosa.

Gospodin Markl naime tvrdi kako se već sto puta izvinio Megan zbog činjenice da je sklopio tajan dogovor s paparcima pre kraljevskog venčanja 2018. godine, a svoju ćerku i njenog supruga sada je javno pozvao u posetu.

“Živimo na udaljenosti od stotinak kilometara, volelo bih da mogu da ih vidim”, rekao je on, a prenosi Dejli Mejl.

“Da, izneverio sam ćerku, ali i ona je izneverila mene, nestala je iz mog života nakon moje operacije srca pre tri godine. Ni Harija ni nju nije bilo briga za mene, mogao sam i da umrem… U intervjuu je rekla da me je izgubila, to nije istina, nije me izgubila, uvek sam bio tu za nju, i sad sam tu, pitanje je samo želi li ona to”, rekao je Meganin otac.

“Svi grešimo, ali ja bar nikad nisam plesao go i nisam se oblačio kao Hitler, a Hari je napravio baš to”,  rekao je Tomas osvrnuvši se na prinčevo partijanje u Las Vegasu, ali i na ostrvu Hvar 2011. godine (tad se u diskoteci bacio u bazen) i skandal iz 2005. kad se Hari na jednoj zabavi pojavio u kostimu sa nacističkim simbolom.

“Nikad nisam prestao da je volim. Nisam saglasan sa svim stvarima koje rade moja deca, ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan. Žao mi je zbog svega što se dogodilo, ali želim to da ispravim i popravim naš odnos”, izjavio je Tomas.

Osvrnuo se i na ćerkine tvrdnje da je kraljevska porodica rasistička.

“Ne mislim da su Britanci rasisti, mislim da su Los Anđeles i Kalifornija rasistički nastrojeni, ali ne i Britanci i monarhija. To je čisto sranje! A i navodne špekulacije o tome koliko će im dete biti tamno… Pretpostavljam i nadam se da je to bilo samo glupo sročeno pitanje, ne verujem da tu ima rasističke pozadine”, zaključio je Meganin otac.