“POSLE PRVOG SEKSA MI JE PONUDIO NOVAC”: Bivša “zečica” iznela detalje o AFERI sa Donaldom Trampom!

Donald Tramp i Karen Mekdugal
kolaž/Dnevno.rs

Bivša devojka sa naslovnice časopisa "Plejboj", otkrila je detalje afere sa aktuelnim predsednikom SAD koja je trajala punh deset meseci.

 

Karen Makdugal (46) tvrdi da je tokom 2006. bila 10 meseci u vezi s Donaldom Trampom i da je sadašnji predsednik SAD koristio moć i bogatstvo da bi je odvukao i krevet, a potom ućutkao.

 
Karen, koja je 1998. bila izabrana za Plejbojevu zečicu godine, vodila je dnevnik koji je objavio magazin Njujorker. Ona je Trampa upoznala 2006, na zabavi koju je Hju Hefner, gazda Plejboja, organizovao u svojoj vili.

Ljubavnici su se navodno sastajali u Los Anđelesu,  dok je Melanija, njegova treća žena vreme provodila u Njujorku sa njihovim tromesečnim sinom Baronom.

– Posle prvog seksa Tramp mi je ponudio novac. Bila sam tužna, pogledala sam ga i rekla mu da ja nisam takva devojka. Rekla sam mu: „Spavala sam sa tobom jer mi se dopadaš, a ne zbog novca“. Rekao mi je da sam posebna – navela je Karen u dnevniku i nastavila:

– Privukli su me njegov šarm i inteligencija. Bio je ljubazan – otkrila je bivša zečica “Plejboja”.

Njena afera s Trampom završena je kada je on počeo da ismeva Karen zbog toga što se družila sa Afroamerikancima. Karen je priču o aferi s Trampom prodala za 150.000 dolara tabloidu Nešenel inkvajerer, čiji je vlasnik Dejvid Peker, Trampov prijatelj. Tabloid je odlučio da priču ne objavi. Međutim, priče o aferi se dokopao ugledni Vol strit žurnal, koji ju je i objavio 10 meseci pre izbora 2016. Bela kuća je demantovala navode Njujorkera:

– Ovo su lažne vesti. Predsednik nikada nije imao aferu s Karen Makdugal – navode iz bele kuće.loading...