Posle Seksa i droge, stiže Torzo Dade Topića!

Brkovi
Boris Vezmar

Turbo-pank-folkeri Brkovi objavili su prvi singl/spot "Seks i droga" sa predstojećeg novog albuma "Torzo Dade Topića", kog će promovisati najvećim koncertom u karijeri 1. aprila u beogradskoj Hali sportova.

– Reakcije na spot su većinom ekstremno pozitivne, a ima i nešto ekstremno negativnih. Što se nas tiče to je sve legitimno. Spot je režirao naš prijatelj Tomislav Fiket, po meni najbolje odjeveni muškarac u Hrvatskoj – kaže frontmen Brkova Šemso (Shamso) 69.

Za potrebe nedavnog snimanja spota “Seks i droga” u Zagrebu, Brkovi su na svojoj fejsbuk strani bili raspisali konkurs na kome su tražili “pet, šest muškaraca krupnije građe koji bi glumili kamatare, utjerivače dugova i siledżije, te isto toliko njihovih żenskih pratilja, kurvi sponzoruša”.

Odziv je bio toliki da je upućeno izvinjenje “svima kojima nisu stigli odgovori, jer je bilo jako puno mejlova”.

Šesti album Brkova, dugonajavljivani “Torzo Dade Topića” biće objavljen u petak 12. februara tačno u 15:00. Album sa 11 novih pesama biće dostupan besplatno na zvaničnoj strani benda www.brkovi.com.

– Prilično smo zadovoljni razvojem situacije i s nestrpljenjem očekujemo petak i izlazak albuma, a onda i koncert u Hali sportova – kaže Šemso.

Ulaznica za koncert u Hali sportova u početnom promo periodu košta samo 600 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.