Posle tromesečne pauze: Evo kada počinje nova sezona ’24 minuta sa Zoranom Kesićem’

Zoran Kesić
Printscreen/Youtube

Od 19. marta ekipa emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" družiće se ponovo sa gledaocima televizije B92 svake subote premijerno od 21 h.

 

Autori ove satirične emisije kažu da u novu sezonu ulaze željni igre i da su spremni da se ponovo, od nule, izbore za poverenje pažnju i ljubav starih, ali i novih gledalaca.

Gomila ljudi na ovoj slici ne može da PRONAĐE PSA! Da li ga vi vidite? (FOTO)

– Ponosni na sve dosadašnje 72 epizode našeg serijala, ne gledamo mnogo u slavnu prošlost i fokusiramo se isključivo na onu najbitniju epizodu – sledeću – kaže Zoran Kesić.

– Naša misija ostaje ista: kritička, satirična i zafrkantska borba protiv gluposti, laži, medijskog zaglupljivanja i svega onoga što naše gledaoce mršti i brine, umesto da ih čini srećnim i nasmejanim. Naša želja je osmeh Srbije. I upravo zato smo nabavili balone. U situaciji u kojoj nam se čini da su nam se izduvali optimizam, vera u bolji život, saosećajnost, solidarnost, dobrota, smisao za humor…naša poruka je da nas ima još spremnih da duvamo. Naša poruka je: Duvaj Srbijo! Jer, em smešno izgledaš dok duvaš, em će se i naša deca radovati balonima – u svom maniru duhoviti voditelj najavljuje novu sezonu u kojoj će zajedno sa ostalim “Njuznetovcima” Nenadom Milosavljevićem, Miroslavom Vujevićem, Markom Dražićem, VIktorom Markovićem, Sokolom Sokolovićem sjajno zabavljati i publiku i sebe.

DA LI STE GENIJE? Rešite 15 kratkih mozgalica bez gledanja u odgovore

– Tokom tromesečne pauze održavali smo formu tribinama i priredbama koje organizujemo po gradovima Srbije. Pitanje svih tih naših fanova – ‘kada će konačno početi emisija’ toliko nam se popelo na glavu, da smo morali da im zapušimo usta – balonima. Čovek kad duva, ne može da pita. Otuda i slogan ‘Duvaj Srbijo’. Ja lično sam već uveliko na dijeti i specijalnom režimu zdravog života, jer smatram da naši gledaoci zaslužuju lepog i vitkog voditelja, a ne zadriglog prasca kakav ponekad umem da budem. Radujem se novom početku. Obožavam ekipu sa kojom radim i imam nešto zajedničko sa gledaocima B92: “24 minuta” i meni je najdraža emisija – zaključuje Kesić.