Poslednje pripreme uoči sutrašnjeg ‘ludila’ na Svetom Stefanu

Finalne pripreme za ceremoniju venčanja svetskog teniskog asa Novaka Đokovića i njegove izabranice Jelene Ristić privode se kraju.

U okolini grada hotela Sveti Stefan i njegovog zaleđa Kraljičine plaže, gde će se održati ceremonija venčanja, malo toga ukazuje da će se tu odigrati „venčanje veka”.

Jedva je primetno obezbeđenje u civilu oko kraljičine plaže, iako se o diskreciji i intimnosti svetskog tenisera i njegovog venčanja brinu crnogorski i srpski policajci.

Poznata lica koje je video reporter Bete u okolini Svetog Stefana – Đokovićeva braća Marko i Đorđe, majka Dijana, trener Marian Vajda, kao i srpski teniser Viktor Troicki sa devojkom, ukazuju da su gosti tenisera na okupu.

Osoblje hotela Sveti Stefan i Kraljičina plaža obavljaju završne pripreme za večerašnju zabavu i sutrašnju ceremoniju koja će se, prema medijskim navodima desiti sutra u popodnevnim satima.

Turisti se najnormalnije kupaju, dok je zabranjen prilaz Kraljičinoj plaži i parku u njenom zaleđu i prostoru gde će se obaviti venčanje.