Poslušajte novi singl Masima Savića – Ispod nekog drugog neba! (VIDEO)

Pop pevač Masimo (Massimo) Savić objavio je danas novi singl "Ispod nekog drugog neba" i najavio povratak pred beogradsku publiku koncertom 20. februara 2015. godine u Sava centru!

laznice za koncert u Sava centru, u koji se Masimo vraća posle nešto više od dve godine pauze, biće u prodaji od 1. decembra.

Novi Masimov singl “Ispod nekog drugog neba”, koji objavljuje zagrebački Aquarius Records, nastao je iz pera Predraga Pegija (P’Eggyja) Martinjaka, autora koji je potpisao Masimove hitove “Iz jednog pogleda” i “Suze nam stale na put”.

– Pegi ima glazbeni rukopis koji meni odlično leži. Uživam radeći s njim u studiju, jer se u radu međusobno nadopunjujemo i nadahnjujemo. Mislim da će se tu poveznicu osjetiti i publika i uvjeren sam da će pjesmu ‘Ispod nekog drugog neba’ često vrtiti i slušati – kaže Masimo.

Sinergija Masima i Pegija najbolje se osetila na prethodnom Masimovom studijskom albumu “Dodirni me slučajno” (2011), a saradnja među njima nastavlja se nesmanjenim žarom sa pesmom “Ispod nekog drugog neba”, za koju P’Eggy kaže: “Čim se rodila u mojoj glavi, znao sa da je pjesma idealna za Massima!”

Masimo će pored Beograda 20. februara održati i veliki koncert 14. februara 2015. godine u zagrebačkom Domu sportova, a u pripremi je i koncert u Splitu, tako da se već može govoriti o turneji “Jedan dan ljubavi”.