Postoji GREŠKA koju prave sve žene kada čupaju obrve

Obrve
Foter/ pumpkincat210 / photo on flickr

Žene se uglavnom pitaju – zašto samo meni ovako sporo rastu obrve, a ni ne slute da su same glavni krivci…

 

Tanke obrve bile su In devedesetih godina prošlog veka, i devojke su ih tada tanjile do iznemoglosti i kratile što više. Međutim, kako se menjaju vremena, menjaju se i trendovi. Pojavom engleske zvezde modelinga Kare Delevinj sve se nekako promenilo.

Guste, tamne, pomalo neuredne obrve očarale su čitavu manekensku industriju. Njen relativno divlji look pokrenuo je čitavu lavinu i nošenje “novih” obrva postalo je prava opsesija mnogih žena.

Da biste postigle ovaj trendi izgled obrva i da bi vas svi povezivali sa jednom ovakvom manekenkom, važno je da svoje obrve tretirate na pravi način. Pogrešno održavanje, stanjivanje i pravljenje oblika koji vama ne stoji – neka bude prošlost.

Kozmetičari objašnjavaju zašto je to tako i gde dame najčešće greše.

Najvažnije od sevga jeste da ih pravilno tretiramo ili će se u suprotnom one vremenom tanjiti i početi da gube na gustini i obliku.

Prevelika upotreba krema i drugih preparata zapušuju pore i otežavaju rast. Najveća greška je što žene obrve tretiraju preparatima za kožu, a ni ne shvataju da su dlake na obrvama mekše i nežnije, u odnosu na dlake na kosi itd.

Zato, drage dame, najbolje je da svoj izgled obrva prepustite svom kozmetičaru jer on sigurno zna kako se pravilno postupa sa njima.loading...