Postoji SAMO 4 TIPA PARTNERSKIH VEZA: Proverite KOJA JE VAŠA, a koja NAJDUŽE OPSTAJE!

par
Pixabay.com

Spremite se da svrstate svoju vezu u jednu od sledećih grupa!

 

Univerzitet u Ilinoisu je sproveo istraživanje na 376 parova, koji su vodili evidenciju o svojoj predanosti jedno drugom tokom 9 meseci veze. Na kraju istraživanja naučnici su zaključili da postoje 4 tipa veza i da svaki par pripada jednoj od sledećih:

Dramatični parovi

Dramatični parovi često upadaju u konfliktne situacije. Oni uglavnom donose odluke kada su razorazni ili negativni. Često optužuju drugu stranu za neveru ili traže greške kod druge osobe i na taj način povećajau dramatičnost. Retke su situacije kada ovakvi parovi uspevaju da ostvare dublju vezu.

Parovi koji se stalno svađaju 

Ova vrsta parova stalno zapadaju u nesuglasice. Stalno balansiraju između konflikata i strasti. Dok ih svađe razdvajaju, strats ih povezuje i tako sve u krug dok jedan od partnera ne reši na stavi tačku. Ovakva vrsta ljubavi nije dugotrajno održiva.

Zagarantovani put do BOGINJE SEKSA: Četiri ISTOČNJAČKE TEHNIKE koje su PRAVO EROTSKO ‘LUDILO’

Društveno angažovani parovi

Socijalni ili društveno angažovani su do određene mere slični partnerski orjentisanim parovima jer su srećni i zadovoljni svojim odnosom i retko kada zapadaju u konfliktne. Ovi parovi dele društvenu mrežu i oslanjaju se na tu mrežu kako bi donosili odluke o svojoj predanosti jedno drugom.

Partnerski orjentisani parovi

Ovi srećnici su skladni i imaju najveću šansu da ostanu zajedno zauvek. Oni su uključeni u život onog drugog, pa koriste ono što se događa u njihovoj vezi da bi unapredili i produbili svoju povezanost. Jako su oprezni i obazrivi prema svom partneru. Partnerski orijentisani parovi ne koriste često društvene mreže, već se trude da što više vremena provedu zajedno.

Kao što ste možda pogodili, ovaj tip veze je najjači i imaju najviše izgleda da kreiraju zajedničku budućnost. Dobra vest je i ta da vaša veza može napredovati i da iz jednog tipa pređete u drugi.