Postoji samo JEDNA STVAR koja GARANTOVANO pokazuje da je muškarac ZAINTERESOVAN za vas!

par
Pixabay.com

Silne analize i tumačenja o tome koje sve znakovi pokazuju i dokazuju da je muškarcu stalo do vas zaista zauzimaju veliki deo ženskog života. Dok raspredate priče o tome šta mu to znači i zašto je šta uradio postoji samo jedan stvarni znak da mu je stalo do vas, piše kolumnista portala "YourTango".

 

Muškarac koji je iskreno zainteresovan za vas, bez obzira koliko zaposlen bio, uvek će naći vremena da se vidite. Bez izgovora, bez laži, bez uzaludnih obećanja.

Nova POZA U SEKSU za kojom su muškarci ‘POLUDELI’: Dame, kada je jednom probate i vi ćete se oduševiti

“Kad upoznam ženu koja mi se sviđa, dopisivanje i sve ostale zabavne stvari koje idu uz to su sjajne, ali zapravo samo povećavaju moju želju da je vidim i provedem neko vreme sa njom”, piše kolumnista.

Postoje muškarci kojima treba malo više podsticaja pa će vaš predlog o zajedničkom druženju svakako pomoći. Međutim, velika je verovatnoća da će muškarac, kad po porukama bude siguran da ima zeleno svetlo, uzeti stvar u svoje ruke i pozvati vas na dejt.

Vrlo je jednostavno – muškarac koji je zainteresovan za vezu i odnos sa vama, uložiće i vreme i trud da to ostvari. Ali, nemojte da se zavaravate – veza kao i sve ostalo zahteva ulaganje sa obe strane i ako vi ne dajete ništa, ne možete puno ni očekivati.