‘POSTPREKIDNI SJAJ’: Nakon raskida ŽENE SU LEPŠE NEGO IKAD PRE, konačno imamo ODGOVOR zbog čega je to tako

zena
Pixabay.com

Često se dešava da nakon raskida, bez obzira ko je incijator, bivši partner želi da se vrati u vaš život.

 

Ako ste se pitali zašto se odjednom vaš bivši pojavljuje u vašem životu, sa željom da obnovite romansu i nastavite gde ste stali, konačno imamo odgovor!

Reč je o “postprekidnom sjaju”, odnosno periodu nakon raskida, kada žene doživljavaju velike promene. One mogu biti fizičke ili psihičke prirode, pozitivne su i upravo zbog toga kod partnera izazivaju ljubomoru ili ponovnu požudu.

U prevodu: vaša nova ličnost se mnogo više sviđa vašem bivšem!

Kao primer, strani mediji navode izgled glumice Anđeline Džoli nakon razvoda od Bred Pita. Lako je uočiti da američka zvezda izgleda mnogo bolje i svežije, u odnosu na period kada je bila u braku.

Devojke su su veoma lako složile sa ovom tvrdnjom, te istakle da često iz veze izlaze srećne I jače. One su čak pokrenule hešteg #postfuckboyglow, kojim označavaju svoje najbolje fotografije od kada su singl.

Ipak, treba naglasiti da ne znači da su najprivlačnije djevojke one koje su prekinule vezu. Zapravo, postprekidni sjaj moguć je samo posle veze koja vam je donela više štete nego koristi.

Ako bolje razmislite, kada se otrgnete od nečega što vas je gušilo, zbog čega niste mogle da budete srećne i da napredujete, naravno da ćete sijati punim sjajem.loading...