Da li ste spremni za prvi, najvažniji korak ka ostvarenju svojih snova?

Proces prijavljivanja za uzbudljivu, drugu sezonu regionalnog šou programa “X Faktor Adria” završava se u utorak (27.1.2015.), kada počinje opsežna regionalna potraga za novim muzičkim idolom današnjice!

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najgledaniji šou na planeti emitovaće se na proleće u čak pet zemalja regiona.

Predaudicije će biti održane u čak osam gradova: Skoplje (2-3.2.2015.),Podgorica (4.2.2015.), Split (5.2.2015.), Zagreb (7-8.2.2015.), Banja Luka (9.2.2015), Sarajevo (10.2.2015.), Novi Sad (12.2.2015.), dok je za srpsku prestonicu predviđeno čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate i doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti i tzv. faktor “X” pokaže pred regionalnim uticajnim članovima žirija na audicijama koje slede u februaru. Pravo učešća imaju stariji od 14 godina.

Korisni saveti:

Ne imitirajte poznate pevače

Izaberite omiljenu pesmu (pesma ne mora biti zahtevna)

Budite originalni

Budite dobro raspoloženi i pobedite tremu

Verujte u uspeh

 

Ogranizatori naglašavaju da čak i ako niste stigli da se prijavite putem sms poruke ili online prijave, to možete učiniti direktno na lokacijama predaudicija.

– Prednost izlazka pred stručnu komisiju imaju oni koji su predhodno izvršili prijavu, što je velika olakšavajuća okolnost zbog ogromne gužve koja postoji na ovakvim dešavanjima, tako da preporučujemo da se kandidati prijave renije. Međutim, ukoliko neko zaista želi da učestvuje u takmičenju, a iz nekog razloga nije stigao da se prijavi, bićemo blagonakloni – poručuje portparolka Milena Popović.loading...