POTRESAN SNIMAK IZ BOLNICE: Slavna lepotica ostala paralizovana nakon pokušaja samoubistva

debora
instagram

jedna od zvezda slavnog brazilskog takmičenja Mis Bum Bum, Debora Dantas (20), ostala je paralizovana od struka naniže nakon pokušaja samoubistva.

 

Debora je pomešala lekove i alkohol i skočila s četvrtog sprata svoje zgrade. Preživela je pad, ali nakon njega više ne oseća svoje noge, piše Daily Mail.

– Uvek je puno pila i uzimala lekove. Bila je depresivna i imala emotivnih problema. Govorila je da joj je život isprazan i da nema smisla – ispričala je medijima njena drugarica, a sama Debora je objavila video iz svog kreveta u bolnici u Braziliji u kojem se zahvaljuje svima koji se mole za nju.

– Reč ‘nemoguće’ za mene i Boga je samo nečije mišljenje. Hvala vam što se molite za mene. Snimam ovaj video kako bih se zahvalila svojim voljenima za svu pomoć koju su mi pružili, svima koji su došli da me posete i koji su spremni da budu uz mene – rekla je Debora.

Ona je se proslavila kad je na čuvenom takmičenju za najlepšu guzu predstavljala državu Paraibu, a krajem prošle godine mediji su brujali o snimku na kojem je druga žena zadovoljava u seks-klubu.