POTRESNA ISPOVEST GLUMICE: Bivši muž joj ne dozvoljava da vidi kćer, a EVO I ZAŠTO

Glumica Hajden Penetijer 2018. godine raskinula je veridbu s bokserom Vladimirom Kličkom, a zajedno imaju ćerku Kaju.

Vladimir Kličko
print screen/Instagram.com/haydenpanettier

Nakon skoro 10 godina veze par se rastao, a 4-godišnja Kaja viđa naizmenično majku i oca.

Iako još uvek nije poznato zašto je par raskinuo, glumica je brzo nakon toga viđena na romantičnoj večeri s novim dečkom i kolegom Brajanom Hikersonom. Ipak, čini se kako ni tu ne cvetaju ruže baš uvek jer je jednom prilikom u njihovu domu morala da interveniše policija nakon burne Brajanove svađe s ocem u kojoj je učestvovala i pripita Hajden. 

Tako se nije ponašala za vreme veze s Kličkom, s kojim su je upoznali zajednički prijatelji 2009. godine. U maju 2011. godine par se razišao zbog prenatrpanih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo i verili. Ćerkica Kaja stigla je kao kruna ljubavi u decembru 2014. godine, a bokser je bio najveća podrška verenici nakon što je pala u postporođajnu depresiju o kojoj je otoreno govorila. 

Čini se kako je 4-godišnja ćerkica postala izvor problema jer je trenutno s Vladimirovom porodicom u Ukrajini, daleko od Hajden koja je, navodno, retko viđa. Hajden se skrasila u Los Anđelesu, no izvori bliski glumici ističu kako je i sama svesna da je to trenutno najbolja opcija za malenu. 

To je izazovna, ali i tužna situacija. Nisu ni božićne praznike proveli zajedno. Nije jednostavan scenario, ali Hajden mora sama da shvati kako da poboljša stvari – otkrio je nepoznati izvor za Dejli mejl.

Prošlog meseca u jednom intervjuu otvorila se i sama glumica.

Vladimir i ja još uvek imamo poštovanja jedno prema drugome. Za nas je to potpuno nova situacija, ali mislim da radimo dobar posao.– rekla je.