POTRESNA ISPOVEST GVINET PALTROU: “Osetila sam kako su mi njegove skije raširile noge”

Glumica Gvinet Paltrou našla se pred sudom zbog skijaške nezgode koja se dogodila 2016. godine.

printscreen/youtube.com/jpmorgan

Nju je tužio Teri Sanderson koji tvrdi da je glumica skijala nekontrolisano i velikom brzinom udarila u njega, te da je tom prilikom zadobio trajno oštećenje mozga, slomljena su mu četiri rebra, a zbog traume je pao u depresiju.

On je rekao da je Gvinet nakon sudara urlala na njega i otišla dalje, te da mu nije ni ponudila pomoć, a sada od nje traži odštetu od 300.000 dolara.

Glumica je juče svedočila, a suđenje je prenošeno uživo, a njeno svedočenje šokiralo je sve. Naime, Gvinet tvrdi da je Teri naleteo na nju, a ne obrnuto.

Njegovo telo me pritisnulo otpozadi, pa sam se doslovno zaledila od straha. Skijama mi je ušao među noge i nabio se na mene, pa sam u jednom trenutku pomislila da se događa nešto perverzno i čudno“, pričala je glumica.

Ona je naglasila da Sandersona ne optužuje za seksualni napad, ali da joj nije bilo svejedno u tom trenutku budući da je čula uzdisanje i gunđanje.

Moj mozak je samo pokušao da poveže šta se događa iza mene“, tvrdi Paltrou.

„Rekli ste da se u vas zabio muškarac. Kako ste znali da je muškarac?“, pitala ju je Terijeva advokatica.

Osetila sam težinu celog njegovog tela na sebi, a zvukovi stenjanja koje sam čula su tipično muški“, odgovorila je Gvinet.

Ona se osvrnula i na Sandersonove optužbe da mu nije pomogla nakon sudara, te da je urlala na njega.

Ne sećam se da li sam urlala, ali bila sam besna. Osetila sam kako su mi njegove skije raširile noge. Još neko vreme smo jurili niz padinu, a onda smo pali“, tvrdi glumica, a kakav će biti epilog suđenja, ostaje da vidimo.